Meny

SJÖBODENS VÅRMENY
Serveras lördagar kl. 12.00 – 20.00 söndagar kl. 12.00 – 16.00

FÖRRÄTTER

*Citronbakad vit sparris med brynt smörhollandaise
serveras med ramslöksolja och vänerlöjrom
175 kr

Fyra sorters inlagd sill med gubbröra,
Sivans prästost, och brynt smör
145 kr

VARMRÄTTER

*Vänergös med dillslungad potatis, ramslökssås
och vårprimörer från Lilla Labäck
295 kr

*Lamm från Kullans Lycka med rostad potatis,
ramslökssmör, skysås och vårprimörer från Lilla Labäck
295 kr

DESSERT & OST

Chokladpralin från Lidköpings Mikrokonditori
35 kr

*Citronpannacotta smaksatt med örter, citroncurd och maräng
75 kr

Utvalda ostar från västsvenska gårdsmejerier,
fruktknäcke från Sivans Ost och marmelad från Resville
145 kr

TRERÄTTERS VÅRMENY

Utvald förrätt, varmrätt och dessert *)
495 kr
Uvalda viner till menyn, ett glas för varje servering
345 kr