Höstmeny

Serveras fredagar från kl. 17.00, lördagar och söndagar kl. 12.00 – 16.00

 

FÖRRÄTTER

Kräftsoppa på vänerkräfta från Anders Jonsson serveras med krondillscrème & brödkrutonger  175 kr

 

VARMRÄTTER

Smörstekt panerad abborre från Vänern med gräddbakad kål & lingon  295 kr

Äpplemustbakad fläsksida med pumpacrème & smörbakad svartrot  255 kr

 

DESSERTER

Brynt smörmousse med blåbär och sockerkaka smaksatt med kardemumma  95 kr

Utvalda ostar från lokala gårdsmejerier serveras med fikonmarmelad & havrekex från Sivans Osthandel  145 kr

Sjöbodens hemlagade chokladpralin  35 kr

 

SJÖBODENS HÖSTMENY

Valfri förrätt, varmrätt & dessert  495 kr

Inkl. utvalda viner, ett glas till varje rätt  820 kr