À la cartemeny v.24-25

Serveras tisdag – lördag från kl. 17.00

FÖRRÄTTER

Matjessill från Norröna serveras med hackat ägg,
gräslök, dillkokt färskpotatis och brynt smör  179 kr

Vänerlöjrom från Sören Gustafsson i Spiken serveras
med hackad rödlök, syrad grädde och smörstekt toast  255 kr

VARMRÄTTER

Varmrökt ramslöksmarinerad fjordlaxfilé med grillad sparris
från Lilla Labäck, löjromscrème samt dillkokt färskpotatis  225 kr

Smörstekt vänerabborre med sparrissmörsås, primörer
från Lilla Labäck samt dillkokt färskpotatis  295 kr

Rosmarinstekt lammytterfilé från Kullans Lycka med grillad sparris
från Lilla Labäck, rödvinssky och vitlöksrostad färskpotatis  309 kr

DESSERT & OST

Vit chokladmousse med vaniljkokta
rabarber, nötcrunch och färska bär  105 kr

Utvalda ostar från västsvenska gårdsmejerier,
färsk honung från Läckö Honung och Fikonmarmelad  125 kr

SJÖBODENS TRE-RÄTTERS MENY  575 kr

Valfri förrätt, varmrätt och dessert

Med utvalda viner till rätterna, ett glas för varje servering  895 kr