Aktuellt

 

PROGRAM våren 2018:

3 feb                                    Vinprovning Tema-Cabernet Sauvignon kl. 18.30

17 feb                                  Champagnelördag med tilltugg från kl 18.00

24 feb                                 Vinprovning Tema-Syrah/Shiraz kl 18.30

3 mars                                Skaldjursplatå kl 19.00

10 mars                              Champagnelördag med tilltugg från kl 18.00

17 mars                               Vinprovning Tema-Sangiovese kl 18.30

24 mars                              Skaldjursplatå kl. 19.00

30 mars – 2 april             Sjöbodens stora påskbuffé kl 12.00 – 16.00

7 april                                 Vinprovning Tema-Chardonnay kl 18.30

14 april                               Skaldjursplatå kl. 19.00

28 april                              Vinprovning Tema-Riesling kl 18.30

4, 11, 18, 25 maj, 1 juni   Fredags After Work från kl 17.00

19-20 maj                           Pingstmeny kl 12.00 – 17.00

27 maj                                Mors Dag meny kl 12.00 – 17.00

6 juni                                  Nationaldagsmeny kl. 12.00 – 17.00

 

Bordsbokning på boka@sjoboden.se eller 0510-104 08