Aktuellt

Öppettider sommar

13 jun -27 aug:
tis - lör 17.00-23.00         Sommar á la carte
23-25 juni: 12.00-17.00   Midsommarbuffé

Sjöbodens sommarkrog & vinbar 13 juni-27 aug:

Vi har öppet tisdag till lördag från kl. 17.00 till 23.00 hela sommaren, köket stänger kl 22.00. Den 23-25 juni serverar vi som vanligt vår stora midsommarbuffé kl 12.00 – 17.00. Efter kl 17 tar vi lite ledigt från jobbet under midsommarhelgen!

Sjöboden har inte öppet för lunch annat än för beställningar och speciella tillfällen som t ex midsommarhelgen och Kållandsö Skärgårdsfest. Vi kommer att ändra vår meny beroende på råvaror och humör men alltid servera en à la cartemeny med fisk och löjrom från Vänerns rena vatten och Västsveriges fantastiska utbud av kött, ostar, skaldjur och grönsaker med inspiration från Sverige och Europa!

Vi har 48 tillgängliga platser för bordsreservation varje kväll så möjligheten att bara dyka upp kommer att vara begränsad. På vår terrass uppe på kullen bakom restaurangen kommer det att finnas möjlighet att dricka ett glas vin eller en god öl (beställer gör man i baren) och vill man njuta av kaffe efter maten så går det också alldeles utmärkt att göra detta på vår terrass. Vi har även ett utmärkt utbud av olika avec i form av calvados, konjak, rom, bourbon och whisky att njuta av för sig eller tillsammans med kaffet.

Vi serverar viner framförallt från Frankrike, Italien, Tyskland, Spanien och USA många med ekologisk och/eller biodynamisk framställning men även hantverksmässigt framställda öl, juicer, muster och cider från våra favoritproducenter.

Vi har alltid minst ett fyrtiotal viner som vi serverar på glas och byter ut kontinuerligt, och till våra à la carterätter och menyer erbjuder vi alltid en eller fler dryckesrekommendationer såväl med som utan alkohol.