Aktuellt

SJÖBODEN HAR ÖPPET 4-5 april
Vi serverar en vårmeny kl. 12.00 – 16.00

SJÖBODENS PÅSKMIDDAG 10-13 april
Serveras kl. 12.00 – 16.00

MSC-märkt matjessill från Lysekil med brynt smör, vänerlöjrom,
lagrad prästost från Sivans Ost & dillkokt delikatesspotatis

Smörstekt vänergösfilé från Roland Gustavsson i Hörviken
med ramslökssås, vårgrönsaker från Lilla Labäck & dillkokt potatis
eller
Citron- & rosmarinstekt lamminnerfilé från Kullans Lycka med
ramslökssmör, rödvinssås & vitlöksrostad amandinepotatis från Lilla Labäck

Fläderpannacotta med citronkräm, mandelkaka & maräng

Pris påskmiddag inkl. kaffe/te 495 kr
Öl & snaps från Qvänum & vin till påskmiddagen 395 kr

SJÖBODENS VINPROVNINGSKVÄLLAR:

18 april Vinprovning Tema Mosel kl. 18.30

9 maj Vinprovning Tema Champagne kl. 18.30

23 maj Vinprovning Tema Roséviner kl. 18.30

Busstransfer t.o.r. Lidköping-Spiken
Fördrink med tilltugg
Vinprovning
Temameny inkl. dessert och kaffe
Pris: 695 kr

Bussen avgår från Nya Stadens Torg kl 18.00 och är tillbaka ca kl 22.30.
Självklart kan man boka in sig på våra vinprovningar utan att åka buss.
Priset är då 595 kr och ni är välkomna till Sjöboden kl 18.30.

Bordsbokning på boka@sjoboden.se eller 0510-104 08
Uppge vid bokningen om ni tänker utnyttja vår transferservice från Lidköping.

OBS! Om ni bokar er för en eller flera vinprovningar, och sedan av någon anledning måste boka av era platser, vilket självklart alltid kan hända, så är vi innerligen tacksamma för att ni försöker höra av er i så god tid som möjligt. Vi har ofta gäster som står på väntelista för platser, och för att de skall kunna få möjlighet att utnyttja dessa så behöver vi ha åtminstone en veckas varsel.