SJÖBODENS HÖSTMENY
Serveras 3 – 26 september
fredagar kl. 18.00 – 21.00
lördagar kl. 12.00 – 21.00
söndagar kl. 12.00 – 16.00

FÖRRÄTT
Halstrade kräftstjärtar på signalkräfta från Vänern serveras
med smörig höstkål, kräftmajonnäs & krondill
175 kr

VARMRÄTTER
Smörstekta abborrfiléer från Vänern serveras med
kantareller, kräftsås & dillkokt potatis
295 kr

Vitlöks- & citronmarinerad lammytterfilé från Kullans Lycka serveras
med rödvinssky, Karl-Johansvamp & rostad rosmarinpotatis
295 kr

DESSERT
Havtornspannacotta med karamelliserad
mörk choklad & färska bär
115 kr

OST
Utvalda ostar från lokala gårdsmejerier serveras med marmelad från Resville Mathantverk & havrekex från Sivans Osthandel 145 kr

3-RÄTTERS MENY
Förrätt, varmrätt & dessert 545 kr
Utvalda viner, ett glas till varje rätt 345 kr