Konferenser

Restaurang Sjöboden och Fyren i Spiken erbjuder er möjligheten att förlägga konferensen, eller mötet med ledningsgruppen, styrelsen osv till Spikens Fiskehamn, och samtidigt få möjligheten att njuta av Sjöbodens erkänt goda mat och service.

Ni sitter i ljusa, luftiga lokaler av mycket hög standard, med utsikt över gästhamnen och vattnet. Det finns möjligheter att slå upp dörrarna mot terassen och avnjuta kaffet utomhus om vädret tillåter. Lokalen rymmer upp till tjugo personer i styrelsesittning eller femtio personer i biosittning.

Pris konferenslokal Fyren:
Heldag 1 500 kr
Halvdag 800 kr
Kväll 1 200 kr
Mineralvatten, frukt och konferensutrustning ingår.
*
Pris för konferenspaket heldag 315 kr per person.
I priset ingår morgonkaffe med fralla, 2-rätters konferenslunch inkl dricka och kaffe, eftermiddagskaffe med kaka.
*
Pris för konferenspaket halvdag 260 kr per person.
I priset ingår morgonkaffe med fralla eller eftermiddagskaffe med kaka samt 2-rätters konferenslunch inkl dricka och kaffe.
*
Pris för konferenspaket halvdag utan lunch 65 kr per person.
I priset ingår morgonkaffe med fralla eller eftermiddagskaffe med kaka.
*
Om ni vill stanna på kvällen och avnjuta en middag på Restaurang Sjöboden, kanske med tillhörande dryckespaket och eventuellt en dryckesprovning, så har vi olika paket att erbjuda. *
Vi kan också erbjuda olika typer av kringarrangemang beroende på säsong, såsom båtturer till Läckö slott, Lurö, Navens fyr, fisketurer, guidade turer på Läckö slott eller i Spikens Fiskehamn, löjromsfiske på Vänern m.m.
Vi ger er gärna ett kostnadsförslag.

Alla priser är angivna exklusive moms.

VÄLKOMNA TILL SPIKEN ÅRET RUNT!