Meny

VÅRMENY 1 maj – 10 juni

Serveras onsdag – fredag kl. 17.00 – 22.00
lördag kl. 12.00 – 22.00
söndag o helgdag kl. 12.00 – 17.00

FÖRRÄTTER

Matjessill med färskpotatis, prästost från Sivans &
vänerlöjrom från Spiken samt pepparrotscrème & rågflarn
195 kr

Vit vätternsparris från Hjo med lantägg från Fröslunda gård,
tryffelmajonnäs, rökt mandel & sallat från Lilla Labäck
175 kr

VARMRÄTTER

Stekt vänerabborre med grön sparris från Lilla
Labäck, hummersås & ramslöksslungad potatis
275 kr

Lammytterfilé från Kullans Lycka med vårprimörer från Lilla
Labäck, löksky samt potatiskrokett smaksatt med Påverås getost
285 kr

Bakad rotselleri med mangold & belugalinser
samt färskpotatis & vinkokt knipplök
175 kr

DESSERTER

Inkokt rabarber från Lilla Labäck
med vit chokladcrème & vaniljglass
75 kr

Fläderparfait med citronkaka, röd
vinbärsmousse, maräng & bärcoulis
75 kr

Valfri förrätt, varmrätt & dessert 495 kr
Utvalda viner, ett glas till varje rätt 325 kr