Restaurang

MENY

Den 23-24 januari kl. 12.00 – 16.00 serverar vi en klassisk Biff Rydberg på Sjöboden.

Råstekt tärnad potatis, smörstekt finhackad gul lök och mediumstekt svensk oxfilé i bitar serveras med rå äggula och senapscrème för 255 kr.

VINLISTA

Sjöbodens vinlista speglar vårt stora intresse för vin och vår ambition att lyfta fram småskaliga hängivna vinmakare som gör viner som de själva står för utan en massa tillsatser, oavsett om det sedan kallas naturvin, är ekocertifierat eller bara är gjort enligt naturens egna principer.

ÖPPETTIDER

Här hittar du våra öppettider för hela 2021.

OBS! Vi reserverar oss för förändringar i våra öppettider pga myndigheternas restriktioner för Coronapandemin.

SKALDJURSKVÄLLAR

En specialitet på Sjöboden är våra färska skaldjur. Under olika delar av året serverar vi på utvalda kvällar skaldjursplatåer med det bästa från havet och självklart nykokta signalkräftor från Vänern under augusti och september.

VINPROVNINGAR

Våra mycket populära vinprovningar på Sjöboden äger rum under vår och höst. Vi har ett speciellt tema för varje provning som kan vara en druva, ett distrikt eller land.