Restaurang

SJÖBODENS FARS DAG MENY 14 november

Vi firar naturligtvis Fars Dag med en löjromsinspirerad tre-rättersmeny.

Välkomna till Spiken och Restaurang Sjöboden på Löjrommens Dag och Fars Dag den 14 november. Vi har öppet kl. 12.00 – 16.00.

Pris för vår Fars Dag meny: 495 kr inkl. kaffe & dessert.

SKALDJURSPLATÅ

En specialitet på Sjöboden är våra färska skaldjur. Under olika delar av året serverar vi på utvalda kvällar skaldjursplatåer med det bästa från havet och självklart nykokta signalkräftor från Vänern under augusti och september.

Klicka på bilden för datum som vi serverar skaldjursplatå under hösten 2021.

VINPROVNINGAR

Våra mycket populära vinprovningar på Sjöboden äger rum under vår och höst. Vi har ett speciellt tema för varje provning som kan vara en druva, ett distrikt eller land.

Klicka på bilden för datum för våra vinprovningar under våren 2022.

Våra kvarvarande vinprovningar under hösten 2021: 30 okt och 13 nov är för tillfället fullbokade.

JULBORD

Under perioden 24 november – 22 december serverar vi Sjöbodens stora delikatessjulbord. Onsdagar – lördagar kl. 13.00 och 18.00 samt söndagar kl. 13.00.

Pris: 695 kr inkl. välkomstglögg och kaffe, för barn 7 – 12 år 345 kr, barn under 7 år gratis.

VINLISTA

Sjöbodens vinlista speglar vårt stora intresse för vin och vår ambition att lyfta fram småskaliga hängivna vinmakare som gör viner som de själva står för utan en massa tillsatser, oavsett om det sedan kallas naturvin, är ekocertifierat eller bara är gjort enligt naturens egna principer. För närvarande fokuserar vi på europeiska viner, framförallt från Frankrike, Italien och Spanien men vi har också fantastiska viner från Portugal, Österrike, Tyskland, Ungern och Grekland.

Klicka på bilden för aktuell vinlista.