Restaurang

SOMMARLUNCH

Vi serverar vår sommarlunch alla dagar hela sommaren kl. 12.00 till 15.30.

Klicka på bilden för aktuell meny.

SOMMAR À LA CARTE

Vi serverar vår stora sommar à la carte hela sommaren dagligen från kl. 17.00 till 21.30.

Klicka på bilden för aktuell meny.

SKALDJURSKVÄLLAR TORSDAGAR I JULI OCH AUGUSTI

Varje torsdag i juli och augusti serverar vi ett härligt fat med färska räkor, rökta räkor, dillkokta havskräftor och vinkokta blåmusslor med bröd och aioli för 445 kr per person.

Endast för förbeställning senast måndagen före. Självklart serverar vi även vår sommar à la carte dessa kvällar.

SKALDJURSPLATÅ

En specialitet på Sjöboden är våra färska skaldjur. Under olika delar av året serverar vi på utvalda kvällar skaldjursplatåer med det bästa från havet och självklart nykokta signalkräftor från Vänern under augusti och september.

Klicka på bilden för datum som vi serverar skaldjursplatå under hösten 2021.

VINPROVNINGAR

Våra mycket populära vinprovningar på Sjöboden äger rum under vår och höst. Vi har ett speciellt tema för varje provning som kan vara en druva, ett distrikt eller land.

Klicka på bilden för datum för våra vinprovningar under hösten 2021.

VINLISTA

Sjöbodens vinlista speglar vårt stora intresse för vin och vår ambition att lyfta fram småskaliga hängivna vinmakare som gör viner som de själva står för utan en massa tillsatser, oavsett om det sedan kallas naturvin, är ekocertifierat eller bara är gjort enligt naturens egna principer. För närvarande fokuserar vi på europeiska viner, framförallt från Frankrike, Italien och Spanien men vi har också fantastiska viner från Portugal, Österrike, Tyskland, Ungern och Grekland.

Klicka på bilden för aktuell vinlista.