Restaurang

SJÖBODENS HÖSTMENY

Under hela september månad serverar vi vår höstmeny

fredagar kl. 18.00 – 21.00
lördagar kl. 12.00 – 21.00
söndagar kl. 12.00 – 16.00

Klicka på bilden för aktuell meny.

SKALDJURSPLATÅ

En specialitet på Sjöboden är våra färska skaldjur. Under olika delar av året serverar vi på utvalda kvällar skaldjursplatåer med det bästa från havet och självklart nykokta signalkräftor från Vänern under augusti och september.

Klicka på bilden för datum som vi serverar skaldjursplatå under hösten 2021.

VINPROVNINGAR

Våra mycket populära vinprovningar på Sjöboden äger rum under vår och höst. Vi har ett speciellt tema för varje provning som kan vara en druva, ett distrikt eller land.

Klicka på rubriken för datum för våra vinprovningar under hösten 2021.

JULBORD

Under perioden 24 november – 22 december serverar vi Sjöbodens stora delikatessjulbord. Onsdagar – lördagar kl. 13.00 och 18.00 samt söndagar kl. 13.00.

Pris: 695 kr inkl. välkomstglögg och kaffe, för barn 7 – 12 år 345 kr, barn under 7 år gratis.

VINLISTA

Sjöbodens vinlista speglar vårt stora intresse för vin och vår ambition att lyfta fram småskaliga hängivna vinmakare som gör viner som de själva står för utan en massa tillsatser, oavsett om det sedan kallas naturvin, är ekocertifierat eller bara är gjort enligt naturens egna principer. För närvarande fokuserar vi på europeiska viner, framförallt från Frankrike, Italien och Spanien men vi har också fantastiska viner från Portugal, Österrike, Tyskland, Ungern och Grekland.

Klicka på bilden för aktuell vinlista.