Restaurang

MENY

Här hittar du våra menyer med inriktning på fisk och skaldjur och närproducerade lokala råvaror från Skaraborg.

VINLISTA

Sjöbodens vinlista speglar vårt stora intresse för vin och vår ambition att lyfta fram småskaliga hängivna vinmakare som gör viner som de själva står för utan en massa tillsatser, oavsett om det sedan kallas naturvin, är ekocertifierat eller bara är gjort enligt naturens egna principer.

ÖPPETTIDER

Här hittar du våra öppettider.

SKALDJURSKVÄLLAR

En specialitet på Sjöboden är våra färska skaldjur. Under olika delar av året serverar vi på utvalda kvällar skaldjursplatåer med det bästa från havet och självklart nykokta signalkräftor från Vänern under augusti och september.

VINPROVNINGAR

Våra mycket populära vinprovningar på Sjöboden äger rum under vår och höst. Vi har ett speciellt tema för varje provning som kan vara en druva, ett distrikt eller land.

JULBORD

Våra populära julbord på Sjöboden startar den 27 november och vi håller på ända fram till den 20 december. Vi har sittningar kl. 13.00 och 18.00 fredag till söndag. Platserna är begränsade så passa på att boka tidigt. P.g.a. covid-19 så anpassar vi årets julbord genom att endast servera det kalla bordet som buffé medan det småvarma, lutfisk samt ostar och desserter serveras vid bordet. Vi kommer dessutom att begränsa antalet gäster per sittning och tillse att det inte förekommer någon trängsel eller köbildning.