Skaldjur

En specialitet på Sjöboden är våra färska skaldjur. Under olika delar av året serverar vi på utvalda kvällar skaldjursplatåer med det bästa från havet för säsongen. I augusti och september serverar vi förstås också nykokta signalkräftor från Vänern.

LÖRDAGAR 6 & 20 FEBRUARI SAMT 6 & 20 MARS
Under dessa lördagar i vår serverar vi Sjöbodens stora skaldjursplatå med ostron, hummer, krabba, färska räkor, havskräftor och vinkokta blåmusslor med bröd, aioli, chalottenlöksvinägrett och Rhode Islandsås för 755 kr per person.

FREDAGAR I MAJ
Fredagkvällar i maj är vikta åt ett stort skaldjursfat med färska räkor och rökta räkor, havskräftor och vinkokta blåmusslor med bröd & aioli för 445 kr per person.

TORSDAGAR I JULI OCH AUG
På torsdagkvällarna i sommar serverar vi ett stort skaldjursfat med färska räkor och rökta räkor, havskräftor och vinkokta blåmusslor med bröd & aioli för 445 kr per person.