Sjöbodens stora delikatessjulbord 25 nov – 22 dec

Från den 25 november och ända fram till den 22 december kommer vi på Restaurang Sjöboden att servera vårt populära delikatessjulbord. Vi dukar upp med allehanda specialiteter från vårt närområde. Naturligtvis är inriktningen framförallt fisk och skaldjur såsom inlagd sill i olika varianter, stekt inlagd abborre, gravad gös och lax, kallrökt och varmrökt fisk samt självklart vår egen vänerlöjrom från Spiken. Vi serverar också en mängd specialiteter i form av lamm, kalkon och vilt från Skaraborg, och vår kokta griljerade julskinka kommer som vanligt från Grevbäcks Prästgård i Hjo. Småvarmt i form av Janssons frestelse, köttbullar, prinskorv och lutfisk fattas inte heller på vårt julbord. Till sist dukar vi även upp ett dessertbord med hemlagad dessert och godis.

Hjärtligt välkomna i jul!