SJÖBODENS HÖSTMENY

FÖRRÄTTER
Silltallrik med utvalda sillar, gubbröra & ost
serveras med dillkokt potatis & gräddfil 195 kr

Vänerlöjrom från Sören Gustafsson i Spiken,
med hackad rödlök, gräddfil & smörstekt toast 295 kr

VARMRÄTTER
Smörstekta panerade abborrfiléer från Vänern serveras med
kräftsås på insjökräfta från Vänern & grönkål samt dillkokt potatis 325 kr

Dovhjortsfilé serveras med portvinssås, smörstekta
kantareller & rostad rosmarinpotatis 345 kr

DESSERT
Kanelpannacottta med kryddade höstäpplen från Kållandsö 115 kr

OST
Utvalda ostar från lokala gårdsmejerier serveras med marmelad & havrekex från Sivans Osthandel 155 kr

3-RÄTTERS HÖSTMENY 695 kr

Med tillägg för ostar 795 kr

Utvalda viner, ett glas till varje rätt 375 kr