Menyer

SKALDJURSPLATÅ

En specialitet på Sjöboden är våra färska skaldjur. Under olika delar av året serverar vi på utvalda kvällar skaldjursplatåer med det bästa från havet och självklart nykokta signalkräftor från Vänern under augusti och september.

Klicka på bilden för datum som vi serverar skaldjursplatå under hösten 2022.

VINPROVNINGAR

Vi har nu släppt datumen för våra mycket populära vinprovningar på Restaurang Sjöboden för hösten 2022. Vi kommer att fokusera på olika druvor vid höstens provningar. Klicka på bilden för aktuella datum.

En nyhet är också att vi kommer att begära en bekräftelse på alla bokningar minst två veckor innan för att minimera de sena avbokningar utan giltig anledning som varit ganska omfattande den senaste säsongen. Observera att ingen behöver betala någon avbokningsavgift om man har en giltig anledning till avbokning.

 

SJÖBODENS STORA JULBORD
serveras 25 november – 22 december
onsdag – lördag kl. 13.00 & 18.00
söndagar kl. 13.00

Välkommen till Sjöbodens klassiska delikatessjulbord i en genuin miljö mitt i Spikens Fiskehamn! Vi dukar upp ett traditionellt julbord med tonvikt på lokala råvaror som vänerfisk och löjrom samt charkuterier, grönsaker och ostar från skaraborgska gårdsproducenter.

Pris 795 kr inkl välkomstglögg & kaffe
barn 7 – 14 år 395 kr, barn under 7 år gratis

Boka bord på boka@sjoboden.se eller 0510 – 104 08
OBS! Vänta inte för länge. Platserna är begränsade!