Om oss

Sjöboden tillhörde de första tjugo restaurangerna som 2001 certifierades av Västsvenska Turistrådet, som en restaurang med hög kvalitet på mat, service och miljö, och med en stor andel lokalproducerade råvaror.

Vi har också under de tio senaste åren blivit bedömda som en av Sveriges 200 bästa restauranger i White Guide - Sveriges största heltäckande restaurangguide.

Vi har öppet från tidig vår till jul. Vi arrangerar också alla typer av evenemang som t ex bröllop, högtidsdagar, företagsträffar, konferenser mm. Från slutet av november fram till jul serveras ett mycket populärt julbord med en mängd lokala delikatesser. Vi har 50 platser i vår matsal och ytterligare 30 platser på vår uteservering under sommaren. För bröllop, fester m.m. har vi möjlighet att duka för upp till 70 gäster.

Vi inspireras av de råvaror och produkter som finns i vårt fantastiska skafferi runt om i trakten. Alltifrån gös, abborre , lax och löjrom i Vänern till färska skaldjur från Västkusten, och lamm, kalkon, vilt, ostar och grönsaker från någon av våra lokala producenter.

På dryckessidan jobbar vi mycket med passande dryckeskombinationer till vår mat, och gärna ekologiska producenter av både vin, öl och andra drycker. Huvudfokus ligger på vår vinlista som byts ut kontinuerligt och alltid innehåller minst 40-50 olika viner, varav de allra flesta går att beställa per glas. Till våra à la carterätter och menyer erbjuder vi alltid en eller fler dryckesrekommendationer såväl med som utan alkohol.

Välkomna till oss önskar Petter & Susanne Nordgren