SOMMARMENY
Vi serverar vår sommar à la carte tisdag – lördag
kl. 17.00 – 23.00.

Klicka på rubriken för aktuell meny.

SÖNDAGSMIDDAG
På söndagar kl. 12.00 – 15.00 serverar vi ett urval av vår sommar à la carte.

Klicka på rubriken för aktuell meny.

BESTÄLLNINGSLUNCH
För sällskap på 20 till 40 personer.
Menyn beställes minst en vecka i förväg.

Alla i sällskapet måste beställa samma rätt förutom de som är kött-, fiskallergiker
eller vegetarianer.

Födoämnesallergier m.m. måste anmälas minst två dagar i förväg.

Klicka på rubriken för aktuell meny.

MIDSOMMARMENY
Vi serverar vår midsommarmeny:
21 juni kl. 12.00 – 16.00
22 juni kl. 17.00 – 22.00
23 juni kl. 12.00 – 16.00

(OBS! Vi serverar inte à la cartemenyn under midsommarhelgen.)

Klicka på rubriken för aktuell meny.

SKALDJURSKVÄLLAR
På torsdagar i juli och augusti från kl. 18.00 serverar vi en skaldjursplatå med färska bohusräkor, svenska havskräftor och svenska vinkokta MSC-märkta blåmusslor med citroner, aioli och smörstekt toast för 595 kr per person. Det går även att förbeställa ostron för 49 kr/styck. Platån måste förbeställas senast på måndagen på www.sjoboden.se/boka/
eller 0510 104 08

Självklart serverar vi även vår ordinarie à la cartemeny dessa kvällar.

VINPROVNINGAR
I höst fortsätter vi med våra oerhört populära vinprovningskvällar varannan lördag i september, oktober och november. Boka gärna bord till dessa kvällar så fort som möjligt. Platserna kommer att ta slut fort!

Klicka på rubriken för aktuella datum och teman i höst!

 

BRÖLLOP PÅ SJÖBODEN
Ett bröllop skall självklart vara ett minne för livet framförallt för de som gifter sig men även för deras gäster. Vi på Sjöboden har mångårig erfarenhet av att arrangera alla typer av bröllopsfester alltifrån den lilla intima middagen med de närmaste till den stora festen med hundratals gäster. På restaurangen har vi kapacitet att servera upp till femtio gäster och vi kan också, i mån av tid, erbjuda olika cateringupplägg för större sällskap. Beställningen börjar med en genomgång av gästernas önskemål och idéer kring festen där vi självklart kommer med förslag på olika menyer och upplägg, allt för att den stora dagen skall bli så bra som möjligt för brudparet och deras bröllopsgäster.

Välkomna att höra av er till oss på boka@sjoboden.se

SJÖBODENS VINLISTA
Sommarens vinlista är här! I år har vi en nyhet: SJÖBODENS VINBAR som kommer att vara öppen tisdagar – lördagar från kl. 17.00 till 23.00. Därför kommer också vår vinlista vara extra dynamisk, föränderlig och generös i år! Vi har t ex ett trettiotal viner som vi serverar på glas inklusive två stycken champagner!

I vinbaren serveras också lite mindre rätter till våra drycker. Det kommer inte att vara möjligt att boka plats i vår vinbar utan det är först som gäller!

Hjärtligt välkomna! Klicka på rubriken för att läsa vår vinlista.