SOMMARMENY
Vi serverar vår sommar à la carte tisdag – lördag
kl. 17.00 – 23.00.
Klicka för att se menyn.

SÖNDAGSMIDDAG
På söndagar kl. 12.00 – 15.00 serverar vi ett urval av vår sommar à la carte.
Klicka för att se menyn.

BESTÄLLNINGSLUNCH
För sällskap på 20 till 40 personer.
Menyn beställes minst en vecka i förväg.
Alla i sällskapet måste beställa samma rätt förutom de som är kött-, fiskallergiker
eller vegetarianer.
Födoämnesallergier m.m. måste anmälas minst två dagar i förväg.
Klicka för att se menyn.

SKALDJURSKVÄLLAR
På torsdagar i juli och augusti från kl. 18.00 serverar vi en skaldjursplatå med färska bohusräkor, rökta räkor, svenska havskräftor och svenska vinkokta MSC-märkta blåmusslor med citroner, aioli och baguette för 595 kr per person. Det går även att förbeställa ostron för 49 kr/styck. Platån (och ev. ostron) måste förbeställas senast på tisdagen på: www.sjoboden.se/boka/
Självklart serverar vi även vår ordinarie à la cartemeny dessa kvällar.

SJÖBODENS VINBAR
I år har vi en nyhet: SJÖBODENS VINBAR som kommer att vara öppen tisdagar – lördagar från kl. 17.00 till 23.00. Därför kommer också vår vinlista vara extra dynamisk, föränderlig och generös i år! Vi har t ex ett trettiotal viner som vi serverar på glas inklusive två stycken champagner!
I vinbaren serveras också lite mindre rätter till våra drycker. Det kommer inte att vara möjligt att boka plats i vår vinbar utan det är först som gäller! Hjärtligt välkomna!
Klicka för att se menyn.

SJÖBODENS VINLISTA
Sommarens vinlista är här!
Vi har närmare etthundra viner varav ett trettiotal viner som vi serverar på glas!
Klicka för att se vinlistan.

VINPROVNINGAR
I höst fortsätter vi med våra oerhört populära vinprovningskvällar varannan lördag i september, oktober och november. Boka gärna bord till dessa kvällar så fort som möjligt. Platserna kommer att ta slut fort!
Klicka för datum och teman i höst.