Vi söker alltid efter duktiga medarbetare!

Du kommer att ingå i ett litet gäng som hela tiden jobbar hårt med fokus på gästen och dennes behov och förväntningar och har som mål att alltid överträffa dessa.

Kockar/kallskänkor med flerårig yrkesvana och självgående med hög arbetskapacitet som gillar när det är högt tempo i köket. Har ett brinnande intresse för mat och älskar att jobba med fisk och skaldjur samt andra lokala råvaror från småskaliga producenter och odlare.

Hovmästare/serveringspersonal med yrkesvana som älskar högt tempo och har ett brinnande intresse för service, mat och dryck samt alltid vill lära sig mer om vin och allt annat som hör till en god måltid.

Diskare/biträden som hjälper till med det mesta på vår restaurang alltifrån att diska, bära ut disk, duka av bord, servera mat, hjälpa till i köket osv. Högt tempo och en känsla för service är ledorden här. Det är här man börjar men sedan finns det inga gränser!

Körkort och tillgång till egen bil är inget krav men underlättar. Minimiålder för alla tjänster är 18 år.

Lön enligt överenskommelse. Semesterersättning och övriga ersättningar betalas enligt gällande kollektivavtal.

Vi behöver hjälp av dig framförallt under maj till september. Det finns också möjlighet till helgjobb under resten av året. Vi är ett litet gött gäng som jobbar hårt för att ge våra gäster en riktigt bra mat och dryckesupplevelse med Sveriges största insjöskärgård alldeles utanför knuten. Kan detta vara någonting för dig så sänd ditt personliga brev och CV till jobb@sjoboden.se

 

.