Vinprovningar

Våra mycket populära vinprovningar på Sjöboden äger rum under vår och höst. Vi har ett speciellt tema för varje provning som kan vara en druva, ett distrikt eller land. Provningen börjar kl. 18.30 på utvalda lördagar. Om man vill så finns det möjlighet att boka plats på buss t.o.r. från Lidköpings centrum kl. 18.00.

OBS! Vinprovningarna brukar bli fullbokade väldigt snabbt så passa på att boka direkt när vi släpper nya datum. Det går också bra att boka reservplats på redan fullbokade datum. Det brukar ofta bli en del återbud.

Kvarvarande vinprovningskvällar på Sjöboden hösten 2020:

17 okt Tema Östeuropa II FULLT

31 okt Tema Italien FULLT

14 nov Tema Cabernet Sauvignon FULLT

Busstransfer t.o.r. Lidköping-Spiken, fördrink med tilltugg, vinprovning samt middag inkl. dessert och kaffe 695 kr

Bussen avgår från Nya Stadens Torg kl 18.00 och är tillbaka ca kl 22.30.

Självklart kan man boka in sig på våra vinprovningar utan att åka buss. Priset är då 595 kr och ni är välkomna till Sjöboden kl 18.30.

Bordsbokning på boka@sjoboden.se eller 0510-104 08
Uppge vid bokningen om ni tänker utnyttja vår transferservice från Lidköping.

OBS! Om ni bokar er för en eller flera vinprovningar, och sedan av någon anledning måste boka av era platser så är vi innerligen tacksamma för att ni försöker höra av er i så god tid som möjligt. Vi har ofta gäster som står på väntelista för platser, och för att de skall kunna få möjlighet att utnyttja dessa så behöver vi ha åtminstone några dagars varsel.